Deskundig én betrokken

C-M Groep geeft in heldere taal een toelichting op complexe zaken!

accountancy_beel_boekhouder_beek_limburg_test_ik_zoek_een_boekhouder_accountant

Accountancy

De accountants van C-M Groep ondersteunen u bij al uw accountancywerkzaamheden. Wij kennen uw markt en weten precies aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt beschikken over betrouwbare gegevens.

Digital data

Fiscaal advies

Het voeren van uw salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen.

Recruit, recruiter, hire.

Administratie

Fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Het is voor u onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. C-Mgroep adviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet en weten precies hoe ze de regels moeten interpreteren in uw specifieke situatie.

Uw boekhouding en salarisadministratie kunt u via internet 24 uur per dag gebruiken. U kunt dus waar ter wereld u ook bent uw administratie en uw dashboard raadplegen en bewerken.
Be Happy

Altijd een actueel overzicht

Onze accountants zorgen ervoor dat u inzicht heeft in uw actuele financiële situatie. Wij richten de administratie van uw organisatie op een efficiënte, snelle en nauwkeurige wijze in. U heeft hierdoor voortdurend de beschikking over de informatie die u nodig heeft voor het aansturen van uw onderneming.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn.