Assistent-accountant (32-38 uur per week)

Successful business woman economist in formal wear, sitting at h

Wil jij ondernemers helpen met een persoonlijk en eerlijk advies op financieel vlak én heb jij ervaring bij een samenstelpraktijk? Dan is een van deze vacatures perfect voor jou!

 

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe medewerkers:

  • Assistent-accountant (32-38 uur per week)

 

Waar ga je aan de slag?

Werken voor ons betekent werken in een hecht team van maximaal 10 personen. Samen zorgen wij ervoor dat ondernemers op persoonlijk en cijfermatig vlak de beste financiële dienstverlening krijgen. Vanuit een mooi en historisch pand in Beek leveren wij maatwerk op basis van de wensen van de klant.

 

Wat ga jij toevoegen aan dit team?

In het algemeen ben je iemand die secuur aan de slag gaat en zelfstandig kan werken. Je zorgt ervoor dat de aflevering van jouw werk  volledig is en alleen ter goedkeuring nog beoordeeld moet worden. Dit wordt zowel in de rol van assistent-accountant als boekhoudkundig medewerker gevraagd. In beide rollen is minimaal 2 jaar ervaring in een samenstelpraktijk heel belangrijk. De voorkeur gaat tevens uit naar iemand die kennis heeft van verschillende branches.

 

  • Als assistent-accountant moet je naast bovenstaande eisen ook ervaring hebben in het samenstellen van jaarrekeningen en is ervaring met de programma’s Accountview, Twinfield en Visionplanner een pluspunt.
  • Als boekhoudkundig medewerker heb je allround ervaring in het boeken en verwerken van alle gegevens, debiteurenbeheer en crediteurenbetalingen en is ervaring met het programma Accountview een pré.

 

Interesse?

 

Stuur jouw CV naar vince@c-mgroep.nl

Wil je graag meer informatie over de vacature of het bedrijf, neem dan ook gerust contact met mij op.